Γιώργος Κιμούλης

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν στην Αττική‏

Photo for this article

Μετά την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, όπου σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε περισσότερες από 35 πόλεις, οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν  στην Αττική από 1η Σεπτεμβρίου.

Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

 Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

00.30 Τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο για τον καλό μου φίλο. Από τη μια να κάνω τον «καραγκιόζη» -όχι ότι και κόντρα ρόλος!-και από την άλλη να γεμίζουν τα μάτια μου με δάκρια που δεν άφησα να κυλήσουν από μια απρόσμενη κίνησή του .Οι οροί στα χέρια του και η αγωνία όλων μεγάλη… Θα το ξαναγράψω: όλα τα άλλα είναι μαλακίες!

"Θεσμοφοριάζουσες" - Το πρόγραμμα της περιοδείας μέχρι τον Σεπτέμβρη

Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς

Οι Θεσμοφοριάζουσες συνεχίζονται με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας νέες ημερομηνίες στο πρόγραμμα των παραστάσεων μέχρι τον Σεπτέμβριο.

"Θεσμοφοριάζουσες" σε μεγάλα κέφια...

Photo for this article

Διαβάσαμε την κριτική της Έλσας Παπαγιαννοπούλου στο culture.thessaloniki-portal.gr για τις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη


Ο Γιώργος Κιμούλης για το Φεστιβάλ Ολύμπου

Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς

Μετά την πετυχημένη καθόλα παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου

Οι ηθοποιοί επιλέγουν τραγούδια

Photo for this article

Δύο άνδρες και μια γυναίκα. Τις παρέες τους φέτος τις ζηλεύει όλος ο κόσμος.

Κ. Γιαννακόπουλος: Το θέατρο μου χάρισε φίλους κι αισθητική

Photo for this article

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο εκπληκτικός "Θεράπων", που εντυπωσιάζει με το ταλέντο και την ευρηματικότητά του, φέτος στις  "Θεσμοφοριάζουσες" του Αριστοφάνη, μιλά στην Real news για τις μεγάλες αγάπες του, το θέατρο, τον Λόρκα, το "Πείραμα", τη Λάρισα και το ποδόσφαιρο.
"Συνεργάζομαι για δεύτερη φορά με το Γ. Κιμούλη και είμαι ο Θεράπων,  ο  ακόλουθος του Αγάθωνα (Θ.Αλευράς), που του ζητά ο Ευριπίδης (Δ.Πιατάς), να ντυθεί γυναίκα και να τον υπερασπιστεί ενώπιον των γυναικών, στη γιορτή των Θεσμοφοριων.Τελικά ο Αγάθων δεν τον βοηθά και αναλαμβάνει...

Φεστιβάλ Θάλασσας 2014

Φεστιβάλ Θάλασσας 2014

Στο αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών βρίσκει στέγη για 4η χρονιά φέτος το καλοκαίρι το «Φεστιβάλ της Θάλασσας», που υπόσχεται θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Θεσμοφοριάζουσες - Προσκλήσεις

Θεσμοφοριάζουσες - Προσκλήσεις

Το onlytheater.gr εξασφάλισε προσκλήσεις για την Κυριακή 29/6 στο Πόρτο Ράφτη - Κινηματογράφος «Άλεξ»  στις 9:15 .μ.μ. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώστε με σχόλιο, τη συμμετοχή σας

Ξυλά-Γιαννακόπουλος. Από τα μεγάλα "συν" στις "Θεσμοφοριάζουσες".

Ξυλά-Γιαννακόπουλος. Από τα μεγάλα "συν" στις "Θεσμοφοριάζουσες". Της Χ. Φωτοπού

Στα βράχια, με τα πόδια. Δυο βήματα απ' το σπίτι. Καθόμαστε πάνω-πάνω δεξιά. Αυτή η θέση είναι για μένα δέκα συνεχόμενα καλοκαίρια.