Γιώργος Κιμούλης

Το ημερολόγιο της "Μαργαρίτας". (Γιατί φεύγω ταξίδι με τον Γ. Κιμούλη)

Photo for this article

 

της Κίρκης Καραλή

Σάββατο 15 Νοεμβρίου. Ξημερώματα.
Ο σύγχρονος διαδικτυακός κοσμοπολιτισμός βρίσκει


Ο Κιμούλης γίνεται "Ληρ" με σκηνοθέτη τον T. Pandur. Αποκλειστικό

Photo for this article

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο χαρισματικός Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους του

διεθνούς ρεπερτορίου, τον Βασιλιά Ληρ και σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον «στοίχημά» του θα συνεργαστεί με τον «πολύ» Tomaz Pandur, που είναι ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες στην Ευρώπη.

Η παράσταση του σπουδαίου έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που αναμφισβήτητα θα αποτελέσει ένα απ' τα πιο φιλόδοξα θεατρικά γεγονότα της σεζόν, θα φιλοξενηθεί στο «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού» από τον Απρίλιο για να ακολουθήσει παγκόσμια περιοδεία στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία!

Κατηγορία: Πολιτισμός

Εξώδικο Γ. Κιμούλη σε Φ. Κιρκινέζο. Αποκλειστικό

Γιώργος Κιμούλης, Εξώδικο, Θέατρο, Φάνης Κιρκινέζος

Ένα μήνα πριν έστειλε την πρώτη εξώδικη διαμαρτυρία του στον Θεοφάνη Κιρκινέζο,  ο Γιώργος Κιμούλης, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου.


Νέα επίθεση Κιμούλη στον Κιρκινέζο

Γιώργος Κιμούλης, Φάνης Κιρκινέζος, Θέατρο

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γιώργος Κιμούλης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Φάνη Κιρκινέζου, αναρτώντας μία φωτογραφία του παραγωγού και γράφοντας το εξής μήνυμα:


''Δεν μπορεί μωρέ η άχαρη''. Γράφει ο Πιτσιρίκος

Photo for this article

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ ανακοίνωσε χτες πως ματαιώνει τις επόμενες παραστάσεις για την παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες» επειδή δεν έτυχε ανάλογης ανταπόκρισης

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν στην Αττική‏

Photo for this article

Μετά την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, όπου σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε περισσότερες από 35 πόλεις, οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν  στην Αττική από 1η Σεπτεμβρίου.

Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

 Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

00.30 Τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο για τον καλό μου φίλο. Από τη μια να κάνω τον «καραγκιόζη» -όχι ότι και κόντρα ρόλος!-και από την άλλη να γεμίζουν τα μάτια μου με δάκρια που δεν άφησα να κυλήσουν από μια απρόσμενη κίνησή του .Οι οροί στα χέρια του και η αγωνία όλων μεγάλη… Θα το ξαναγράψω: όλα τα άλλα είναι μαλακίες!