Γιώργος Κιμούλης

Εξώδικο Γ. Κιμούλη σε Φ. Κιρκινέζο. Αποκλειστικό

Γιώργος Κιμούλης, Εξώδικο, Θέατρο, Φάνης Κιρκινέζος

Ένα μήνα πριν έστειλε την πρώτη εξώδικη διαμαρτυρία του στον Θεοφάνη Κιρκινέζο,  ο Γιώργος Κιμούλης, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου.


Νέα επίθεση Κιμούλη στον Κιρκινέζο

Γιώργος Κιμούλης, Φάνης Κιρκινέζος, Θέατρο

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γιώργος Κιμούλης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Φάνη Κιρκινέζου, αναρτώντας μία φωτογραφία του παραγωγού και γράφοντας το εξής μήνυμα:


''Δεν μπορεί μωρέ η άχαρη''. Γράφει ο Πιτσιρίκος

Photo for this article

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ ανακοίνωσε χτες πως ματαιώνει τις επόμενες παραστάσεις για την παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες» επειδή δεν έτυχε ανάλογης ανταπόκρισης

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν στην Αττική‏

Photo for this article

Μετά την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, όπου σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε περισσότερες από 35 πόλεις, οι «Θεσμοφοριάζουσες» επιστρέφουν  στην Αττική από 1η Σεπτεμβρίου.

Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

 Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ. 25/8/2014

00.30 Τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο για τον καλό μου φίλο. Από τη μια να κάνω τον «καραγκιόζη» -όχι ότι και κόντρα ρόλος!-και από την άλλη να γεμίζουν τα μάτια μου με δάκρια που δεν άφησα να κυλήσουν από μια απρόσμενη κίνησή του .Οι οροί στα χέρια του και η αγωνία όλων μεγάλη… Θα το ξαναγράψω: όλα τα άλλα είναι μαλακίες!

"Θεσμοφοριάζουσες" - Το πρόγραμμα της περιοδείας μέχρι τον Σεπτέμβρη

Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς

Οι Θεσμοφοριάζουσες συνεχίζονται με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας νέες ημερομηνίες στο πρόγραμμα των παραστάσεων μέχρι τον Σεπτέμβριο.

"Θεσμοφοριάζουσες" σε μεγάλα κέφια...

Photo for this article

Διαβάσαμε την κριτική της Έλσας Παπαγιαννοπούλου στο culture.thessaloniki-portal.gr για τις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη


Ο Γιώργος Κιμούλης για το Φεστιβάλ Ολύμπου

Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς

Μετά την πετυχημένη καθόλα παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου

Οι ηθοποιοί επιλέγουν τραγούδια

Photo for this article

Δύο άνδρες και μια γυναίκα. Τις παρέες τους φέτος τις ζηλεύει όλος ο κόσμος.