ΑΣΕΠ

ΝΕΡΙΤ: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις

ΝΕΡΙΤ: Ανακοινώθηκαν τα  προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις

Χθές αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2014 της ΝΕΡΙΤ, για την πλήρωση 64 θέσεων προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πέντε θέσεων προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (http://bit.ly/1hzdfwF).

Συντάκτης: Mediasoup
Κατηγορία: Media

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις στη ΝΕΡΙΤ

Photo for this article

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Πρόκειται

Συντάκτης: Mediasoup
Ετικέτες: ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, ΑΣΕΠ
Κατηγορία: Κοινωνία

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για καταγραφή στοιχείων σε αδιόριστους (του 2009)

Photo for this article

Το ΑΣΕΠ καλεί όσους περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων, των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από την ανεξάρτητη αρχή και δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα να καταγράψουν/ επικαιροποιήσουν τα τρέχοντα στοιχεία και προσόντα τους.

Συντάκτης: Mediasoup
Ετικέτες: ΑΣΕΠ
Κατηγορία: Κοινωνία

Νέοι προσωρινοί πίνακες ΑΣΕΠ για υπαλλήλους προς διαθεσιμότητα

Photo for this article

Νέους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα, οι οποίοι αφορούν το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), έχει καταρτίσει το ΑΣΕΠ.

Συντάκτης: Mediasoup
Κατηγορία: Κοινωνία

Τι το θέλεις το ΑΣΕΠ; Μπορείς και μόνος σου

Photo for this article

Πρόσθετη υποστηρικτική βοήθεια από το ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων ζήτησε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Γιώργο Βέη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη.


Πλαστά δικαιολογητικά: Οι νόμοι της ντροπής

Photo for this article

Αν κάποιοι (διότι το τσουβάλιασμα αποτελεί άκρως φασιστική πρακτική) από τους δημάρχους που φωνασκούν αυτόν τον καιρό είχαν φροντίσει εγκαίρως να καθαρίσουν τα του οίκου τους και να αποπέμψουν όσους έχουν προσληφθεί

Συντάκτης: Σοφία Βούλτεψη
Κατηγορία: Πολιτική

"Δεν κινδυνεύουν με απόλυση όσοι μπήκαν με ΑΣΕΠ"

Photo for this article

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ ακόμα και αν μπουν σε καθεστώς κινητικότητας δεν θα απολυθούν, διαβεβαιώνει ο αρμόδιος υπουργός.

Συντάκτης: Mediasoup
Κατηγορία: Πολιτική

Σε διαθεσιμότητα όλοι οι εκτός ΑΣΕΠ Β'βάθμιας εκπαίδευσης ιδιωτικού δικαίου

Photo for this article

Σε διαθεσιμότητα τίθενται αυτοδικαίως από σήμερα, 13 Νοεμβρίου, με τη δημοσίευση του Μνημονίου ΙΙΙ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ. Κι αυτό ανεξαρτήτως του πότε θα υπογραφούν τελικά οι διαπιστωτικές πράξεις, μία διαδικασία που, έτσι κι αλλιώς, θα έχει ολοκληρωθεί εντός των δέκα προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με Το Βήμα, αυτό προβλέπεται στην εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία καλούνται όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των ρυθμίσεων του Μνημονίου ΙΙΙ.

Συντάκτης: Mediasoup
Κατηγορία: Κοινωνία

Ανά τριετία ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς

Photo for this article

Το νέο Μνημόνιο που ψηφίζεται αύριο, Τετάρτη, φέρνει αλλαγές και στο χώρο της Παιδείας.

Προσλαμβάνονται 777 συμβασιούχοι στα νοσοκομεία

Photo for this article

Την πρόσληψη πρόσθετου επικουρικού προσωπικού, προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα, αποφάσισε το υπουργείο Υγείας, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να προσληφθούν 777 άτομα, μέσω ΑΣΕΠ,