Πάμε θέατρο!

Το ΜΕDIASOUP σας επιφυλάσσει ένα δώρο.

Προσφέρει στα πιο δραστήρια, τα πιο ενεργά μέλη του, σ' αυτά που επισκέπτονται συχνότερα το portal, παρακολουθούν τα σχόλια, τα ρεπορτάζ, την ειδησεογραφία, τις εκπομπές, τις ταινίες, τα serials και αναρτούν τις απόψεις, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις επισημάνσεις τους,

ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ.

Δείτε παρέα με τους φίλους και τους αγαπημένους σας, τις σημαντικότερες θεατρικές παραστάσεις.

Τη φετεινή θεατρική σεζόν, ''ανεβαίνουν'' σπουδαίες παραστάσεις, αναμένονται μοναδικές ερμηνείες και παρουσιάζονται σημαντικά έργα.

Φροντίσαμε, λοιπόν, τα μέλη μας να μην χάσουν τα αξιόλογα θεατρικά γεγονότα.

Δραστηριοποιηθείτε και κερδίστε τις θέσεις σας, ακόμη και σε πρεμιέρες!

Πως θα κερδίσετε πρόσκληση;

Πολύ απλά...

1.Πρέπει να είστε μέλος της παρέας μας. Εγγεγραμμένοι στο "MEDIASOUP"
2.Δηλώστε με σχόλιο, τη συμμετοχή σας, στο τέλος της ανάρτησης της παράστασης-συναυλίας που σας ενδιαφέρει.
3.Πρέπει να έχετε ενεργή συμμετοχή, (σχόλια, παρατηρήσεις, ανέβασμα video κλπ)
   Οι πιο ενεργοί θα λάβουν πρόσκληση στο email τους.
4.Οι νικητές λαμβάνουν eMAIL στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους, για να μπορέσουν να παραλάβουν την πρόσκληση από το ταμείο του θεάτρου.

 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Για να κερδίσετε πρόσκληση απαραίτητη προυπόθεση είναι στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, η φόρμα επικοινωνίας να είναι ανοιχτή. 
 

Πως να ανοίξετε τη φόρμα επικοινωνίας

Πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
Συγκεκριμένα κάτω από το username σας υπάρχουν 3 επιλογές!

View   Edit   Track

Επιλέγετε Edit και μετά πηγαίνετε στο Contact settings

Contact settings

Personal contact form
Allow other users to contact you by e-mail via your personal contact form. Note that while your e-mail address is not made public to other members of the community, privileged users such as site administrators are able to contact you even if you choose not to enable this feature.

Πρέπει να επιλέξετε το κουτάκι αριστερά από το Contact settings και να πατήσετε save!!!

Η φόρμα επικοινωνίας σας είναι ανοιχτή!!!

Δείτε όλες τις παραστάσεις για τις οποίες έχουμε διαθέσει προσκλήσεις στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και πατώντας Προσκλήσεις για τα μέλη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ σεζόν2012-2013
(διάταξη: αλφαβητικά)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Με ενεργό link, οι παραστάσεις που διαθέτουμε προσκλήσεις.

100 λογιών ζαντίας

Αυτοσχεδιάζοντας

Δύσκολα τα πράγματα

Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου

Έλα απόψε στου ... Μελά

Η συνέντευξη

Η φόνισσα

Θυμάσαι τη φωνή μου; Σ. Μπέλλου – Ε. Πιάφ

Ισμήνη (του Γιάννη Ρίτσου)

Λήθη

Μια γιορτή στου Νουριάν

Ο συμβολαιογράφος

Ο τρελαντώνης

Ουρανός κατακόκκινος - Σε σας που με ακούτε

Πήρε τη Ζωή της στα Χέρια της

Πήτερ Παν

Υπό το μηδέν

Ψευδαισθήσεις

 


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Your rating: None Average: 4.6 (119 votes)

Comments

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα

Θα ήθελα να παρακολουθήσω την παράσταση μέσα από τα μάτια της Πηνελόπης Δέλτα για τις αξίες της Ελλάδας!!

προσκηση

θα ηθελα μια προσκληση για την παρασταση.Η Ζουνη ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος.

BARCELONA

ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ !!!!

Barcelona

είδα με πρόσκληση που μου παραχωρήσατε την παράσταση και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, δεδομένου ότι εχουμε δει την ταινία και μάλιστα πρόσφατα-ήταν δηλ. αναπόφευκτη η σύγκριση.Το γεγονός ότι δεν απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα με εξέπλειξε.Νέοι ηθοποιοί έπαιξαν αξιοπρεπώς -ιδιαίτερα ο αμερικανός σύζυγος ήταν απολαυστικός.Καλή προσέγγιση σε γενικές γραμμές...λίγο πιό ανάλαφρη και αδούλευτη για τα γούστα μου...Ευχαριστώ για την πρόσκληση, πέρασα άλλη μια ωραία βραδυά χάρη σε σας!

ΓΚΟΛΦΩ FOR EVER

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ .
ΘέΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!!!!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Θα ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω και το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα της κυρίας Φέστα! Είναι γοητευτικός ο τρόπος ερμηνείας της.

Η Συνέντευξη

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

"ΑΧ, ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ

"ΑΧ, ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ",ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Τέτοιες παραστάσεις είναι που με κάνουν να λέω πάντα: ευτυχώς που υπάρχει το θέατρο!!!
Δε θέλω να πω παραπάνω...
Πιστεύω ότι αυτό το έργο είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ και θα πρέπει όποιος μπορεί να πάει να το δει.
Είναι έργο που θες να το δεις και μια και δυο φορές.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ"ΠΗΡΕ ΤΗ ΖΩ ΣΤΑ ΧΕΡΑ ΤΗς" ΜΕ ΤΗΝ ΥΡΩ ΜΑΝΕ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΥΡΩ ΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΚΡΑΤΕΡΟς ΚΑΤΣΟΥΛΗς

Η ΦΟΝΙΣΣΑ

Παρακολούθησα εχτές την παραστάση και επιτέλους μπορώ να πω ότι η αναμονή για μια καλή μεταφορά του Παπαδιαμάντη ανταμοίφθηκε.
Μου άρεσε πολύ η απόδοση του κειμένου απο τους ηθοποιούς και η κυρία Αρβανίτη ήταν καθηλοτική μέσα στην απλότητα που απέδιδε ένα τόσο δυνατό ρόλο.
Ήταν επίσης πολύ ενδιαφερουσα σκηνοθετικά ή ένωση του σήμερα με το τότε βάζοντας τη φραγκογιανού στο κέντρο μέσα στην άμμο ή στάχτες ή όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται και τους υπόλοιπους αφηγητές - πρωταγωνιστές περιφερειακά της, πάντα έξω από το χώρο της και με εισαγωγή τους σε αυτόν σε καίριες στιγμές εξέλιξης του έργου.
Το τέλος επίσης χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες αλλά τόσο συγκλονιστικό και τόσο ταιριαστό.
Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτήν την παράσταση

ΧΑΙΡΕΤΩ

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αχ,αυτά τα φαντάσματα

Μεγάλος θίασος,με ταλαντούχους ηθοποιούς,πανέμορφα σκηνικά και έξυπνη σκηνοθεσία!Θεωρώ ότι ο Άρης Σερβετάλης είναι αυτός που ξεχωρίζει,έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται και να κάνει τους ρόλους που αναλαμβάνει δικούς του!!Φυσικά ο Χαραλαμπόπουλος,ο Λογοθέτης....όλοι τους σε μεταφέρουν στο "στοιχειωμένο" σπίτι!
Θα την ξαναέβλεπα ευχαριστώς!

Τα Ραδίκια Ανάποδα

Η πιο ωραία κωμωδία που έχω δει!!Πανέξυπνο κείμενο,ευρηματική σκηνοθεσία,χιούμορ που σου προκαλεί αβίαστα το γέλιο!!Ο συνδυασμός Κυριακίδης-Γαλίτης καταλήγει να είναι πολύ επιτυχημένος με τον επικήδειο του ιερέα να ξεχωρίζει κατά την άποψή μου!!

Γυάλινος Κόσμος

Ένα έργο που σίγουρα μπορείς να βρεις χαρακτήρες και συμπεριφορές των κοντινών σου ανθρώπων ή και να παρομοιάσεις τον εαυτό σου με κάποιον από τους ήρωες!Όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί!Η Ναταλία Τσαλίκη φανταστική στον ρόλο της καταπιεστικής μάνας όπως και τα νέα παιδιά στέκονται αντάξια στους ρόλους τους!Ξεχωρίζει πραγματικά η σκηνοθεσία της Κ.Ευαγγελάτου!
Απίστευτη παράσταση!Φεύγεις από το θέατρο γεμάτος συναισθήματα και σκέψεις...!

Συνέντευξη

Τον Κιμούλη τον θαύμαζα χρόνια.Την Ματσούκα δεν την είχα ξαναδεί στο θέταρο.Και ομολογώ ακουγόταν δελεαστικός αυτός ο συνδυασμός και ήμουν πολύ περίεργη για το αποτέλεσμα!
Δύο συνηθισμένοι χαρακτήρες που στο τέλος όμως κάνουν την ανατροπή.Πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα,υπερβολικές βρισιές για να προκαλέσουν το γέλιο..Διακρίνεις ότι ο Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η παράσταση τον χαρακτηρίζει.Αυτό που ίσως μου άρεσε είναι κάποια σκηνοθετικά τρικ.

ΕΥΧΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Εύχομαι πολύ καλό μήνα στο αγαπημένο mediasoup & στην πολυαγαπημένη κα Καψή που τόσο έχει φροντίσει για το "ευ ζην" μας,& ελπίζω οι ανησυχίες όλων μας για τη βιωσιμότητα του site να αποδειχθούν....εκτός τόπου,κυρίως για όσους εργάζονται σε αυτό & δευτερευόντως για εμάς τους fan!!Περιμένουμε νέα!!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ SITE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ...

''Δάφνες και πικροδάφνες''

''Δάφνες και πικροδάφνες''
Κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη, Ελένης Χαβιαρά
Σκηνοθεσία: Γ. Μόρτζος
Ερμηνεύουν: Κ. Καζάκος, Γ. Καρατζογιάννης, Θ. Καληώρας, Γ. Μόρτζος. Σκην.-κστ.: Φ. Πατρικαλάκης. Φωτ.: Θ. Σταυρόπουλος.

Το θέατρο αυτό δεν θα μπορούσε να φέρνει μνήμες από τίποτα άλλο παρά από τη Τζένη Καρέζη…… αναμνήσεις από τις όμορφες ταινίες που μας χάρισε αλλά και από τις παραστάσεις της για όσους την πρόλαβαν ……η συγκεκριμένη παράσταση βέβαια παραπέμπει σε άλλη εποχή αλλά είναι αναπόφευκτές και οι συνδέσεις με το παρόν αφού δυστυχώς φαίνεται ότι η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται ……οι τέσσερις ηθοποιοί πολύ καλοί στους ρόλους τους με τον Καζάκο να έχει τον ρόλο ‘’κλειδί’’ του έργου και να δείχνει ότι πάνω στο σανίδι ξεχνάει τα χρόνια του αλλά και τα παραπανίσια κιλά που κουβαλά….η σκηνοθεσία του Μόρτζου πολύ καλή κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον……..άλλη μια πολύ καλή παράσταση για το ‘’χθες’’ και το ‘’σήμερα’’ στην πολιτική Ελλάδα…….

''Ο κουλοχέρης του Σποκέιν''

''Ο κουλοχέρης του Σποκέιν''
Μαύρη Κωμωδία του Μάρτιν ΜακΝτόνα
Σκηνοθεσία: Ν. Χανιωτάκης
Ερμηνεύουν: Μ. Αλικάκη, Ερ. Λίτσης, Στ. Καλλιγάς, Γ. Σκαφίδας. Σκην.: Μ. Ψυχουντάκη. Κοστ.: Αλ.-Γκλ. Σαπέρα.

Το θέατρο ‘’Αργώ’’ είναι ένα διαμαντάκι με δύο πολύ ωραίες σκηνές για παραστάσεις……. και ο Μακ Ντόνα γνήσιος εκπρόσωπος του ‘’in your face’’ θεάτρου που δεν σε αφήνει να πάρεις στιγμή τα μάτια σου απ’ όσα διαδραματίζονται στη σκηνή …….έχοντας δει άλλα τρία έργα του (τα δύο φέτος) δεν μπορώ να πω ότι μου έδειξε κάτι καινούργιο αλλά ακόμα και έτσι η παράσταση ήταν αρκετά καλή …..αλληγορικά μηνύματα, κατάμαυρο ιρλανδικό χιούμορ και χαρακτήρες που δύσκολα συναντάς στην καθημερινότητα σου όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί φοβάσαι να τους αντιμετωπίσεις…… και οι 4 ηθοποιοί μας δείχνουν αυτό ακριβώς ….ότι τους φόβους σου πρέπει να τους αντιμετωπίζεις ακόμα κι αν δεν τους νικήσεις ποτέ ….απλά για να τα έχεις πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου και ύστερα με τους άλλους…… σκηνοθετικά και είναι προσωπική μου άποψη αυτό θα το ήθελα λίγο πιο δραματικό στο παίξιμο των ηθοποιών γιατί έτσι νομίζω βγαίνει και το χιούμορ που θέλει ο συγγραφέας αλλά και που ταιριάζει στο έργο…… αξίζει για τους fan και μη του Μακ Ντόνα…… έχει και ωραίο πρόγραμμα με όλο το κείμενο ‘’φίλε’’……

'' It’s my party! ''

'' It’s my party! ''
Μουσικοθεατρική του Μίνου Θεοχάρη
Σκηνοθεσία: Φ. Ευαγγελινός
Ερμηνεύει: Μ. Θεοχάρης.

Νομίζω ότι είναι αρκετά πρόχειρη σαν θεατρική παράσταση και ουσιαστικά αξίζει να γίνει αναφορά μόνο στις φωνητικές ικανότητες του Θεοχάρη που ερμηνεύει εξαίσια τα επιλεγμένα τραγούδια ……επίσης δεν ευνοείται σαν παράσταση χωρίς την μεγάλη παρουσία του κοινού …..ίσως θα έπρεπε να αναφέρεται ως μουσική παράσταση για να γνωρίζει το κοινό καλύτερα τι επιλέγει να δει……

it's my party

an psaxeis kalitera ,to athinorama to ipagei stin katigoria mousikotheatrikon!ostoso i foni tou theoro oti einai monadiki kai to keimeno oxi toso oraio alla exei ena endiaferon kai itan kapos kala domimeno !!!!

''Του Κουτρούλη ο γάμος''

''Του Κουτρούλη ο γάμος''
Σάτιρα του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή
Σκηνοθεσία: Β. Παπαβασιλείου
Ερμηνεύουν: Ν. Καραθάνος, Μ. Μαυρομματάκης, Ν. Χατζόπουλος, Γ. Χατζηπασχάλη. Σκην.-κοστ.: Μ.-Ν. Σεμέ. Μουσ.: Δ. Καμαρωτός. Φωτ.: Ελ. Ντεκώ.

Αξιοπρεπής μεταφορά πολιτικής σάτιρας του 1845 με στοιχεία που παραμένουν επίκαιρα ακόμα και σήμερα, όπως ο νεοπλουτισμός και η επιδειξιομανία ………το σκηνικό είναι ανύπαρκτο και οι ενδυμασίες μπορεί να ξενίζουν αλλά νομίζω πως βοηθάνε στην κωμική απεικόνιση των χαρακτήρων….. οι ηθοποιοί είναι ένας κι ένας και οι ερμηνείες τους γεμίζουν τη σκηνή….. γενικότερα δεν είναι από τις πιο εύκολες παραστάσεις λόγω και της καθαρεύουσας που χρησιμοποιείται αλλά αξίζει τη προσοχή μας ως μια αναπαράσταση του παρελθόντος με μηνύματα για το παρόν…..

''Πατρίδες''

''Πατρίδες''
Κοινωνικό των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα
Σκηνοθεσία: Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππας
Ερμηνεύουν: Ελ. Κοκκίδου, Θ. Ευθυμιάδης, Τ. Χάνος, Β. Ανδρεαδάκη. Σκην.-κοστ.: Αντ. Δαγκλίδης. Φωτ.: Σ. Μπιρμπίλης.

Έχω δει πολλές παραστάσεις τον τελευταίο καιρό και πια ψάχνω με το κιάλι αυτές που θα με κάνουν να νοιώσω έντονα συναισθήματα ……..και ευτυχώς βρήκα τις ‘’πατρίδες’’ που σε κάνει να πλημμυρίσεις με συναισθήματα λύπης, συμπόνιας, αλλά και να γελάσεις ακόμα κάποιες στιγμές σε μια παράσταση με ηθοποιούς επαγγελματίες και μη οι οποίοι ατομικά αλλά και στο σύνολο τους περνάνε στο κοινό την εικόνα που έχει ο μετανάστης για τον εαυτό του και πλέον σε κάνουν να τους βλέπεις με άλλο μάτι στη καθημερινότητα σου…… καταπληκτική σκηνοθεσία από το πλέον επιτυχημένο δίδυμο που ξέρει να βρίσκει τα κουμπιά του θεατή σε έργα εύπεπτα και μη….. οι ηθοποιοί πολύ καλοί όλοι τους ….υπέροχα σκηνικά και φωτισμοί αλλά και τραγούδια……πολύ ωραίο και το πρόγραμμα της παράστασης……. Από τις παραστάσεις της χρονιάς!!!!

--

Τον τελευταίο καιρό η σελίδα έχει σταματήσει να ανανεώνει την λίστα με τις προσκλήσεις εύχομαι να είναι κάτι περιστασιακό και να λειτουργήσει ξανά η ενότητα του θεάτρου...Χάρη στη κυρία Καψή και στο mediasoup παρακολούθησα πολυ ωραίες παραστάσεις!!!!!!

Ελπίζω και εύχομαι να πάνε

Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το site του mediasoup και να συνεχίσει να μοιράζει προσκλήσεις, κυρίως αυτή την εποχή!

Einai krima na exei simvei

Einai krima na exei simvei kati...se tetoious periodous panta htan konta mas to mediasoup...elpizw ola na einai opws prin

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Παρακαλώ, έχει κάποιος την

Παρακαλώ, έχει κάποιος την ευγένεια να μας ενημερώσει για την κατάσταση στο mediasoup, ή ό,τι υποθέτει καθένας από μόνος του?
Ευχαριστώ.

Περιμένουμε τα νέα σας... τι

Περιμένουμε τα νέα σας... τι συμβαίνει;

Ola kala...

Ελπίζω να είναι όλα καλά με το site και την αξιαγάπητη κυρία Καψή...Θα ήταν πραγματικά κρίμα να μαραζώσει ένας ιστότοπος τόσο ενεργός και ακμαίος...

ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ

ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΕΝΝΟΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. ΟΝΤΩΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEDIASOUP????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ" ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!

Καλή τύχη..

Ας ελπίσουμε ότι η κρίση δεν άγγιξε και το mediasoup ή τους εργαζόμενους σε αυτό..
Είναι από τα ελάχιστα εναπομείναντα πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε που και που...
Καλή τύχη..

Πραγματικά η σελίδα με τις

Πραγματικά η σελίδα με τις προσκλήσεις τουλάχιστον φαίνεται να μην ανανεώνεται τον τελευταίο καιρό και περιλαμβάνει παραστάσεις που έχουν ήδη τελειώσει... αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος του site να μας ενημερώσει, θα ήταν χρήσιμο! Ευχόμαστε ολόψυχα και στο mediasoup και στη γλυκύτατη κυρία Καψή να είναι προσωρινό το ζήτημα και όλα να βαίνουν καλώς!

apo oti katalaba i perisoteri

apo oti katalaba i perisoteri exoume kero na kerdisoume kapia prosklisi.An gnorizis kanis kati...kalo itan na to mirasti k mazi mas. Elpizo pantos ta pragmata sto MediaSoup na kilane...irema...opos prin...na min exi alaksi kati!

"ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ" με τη Μαρία Γεωργιάδου

Ένας επίκαιρος μονόλογος που αναφέρεται στη ζωή μιας επιτυχημένης κοσμικογράφου που ξαφνικά απολύεται και πρέπει να προσαρμοστεί σε νέες πιο αντίξοες συνθήκες ζωής. Οι θεατές παρακολουθούν την πρωταγωνίστρια να βρίσκεται σπίτι της χωρίς χρήματα και εντελώς νηστική και να έρχεται αντιμπετωπη με τον μέχρι πρότινος τρόπο ζωής της..Μια παράσταση με γλυκόπικρες στιγμές που θέτει πολλούς προβληματισμούς και συμβαδίζει με τη σύγχρονη πραγματικότητα..Πολύ καλή η ερμηνεία της Μ.Γεωργιάδου όπως και η σκηνοθεσία από τον Δ. Γκουτζαμάνη.Την προτείνω..!

SIMFONO

AKROS EPIKAIRO STIS MERES MAS! TO EIXA DEI PERISI, POLI KALI I M.GEORGIADOU, POLLES ATAKES GELIOU KAI PROVLIMATISMOU....

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΕΝΑ MAIL ΣΑΣ!!!!!!

giati etsi?ti ginetai???ki

giati etsi?ti ginetai???ki egw perimenw pws kai pws kathe mera mail i na dw kainourgies parastaseis..alla tipota!

ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ!!!!!

παρακολουθησα αυτη την κωμικη παρασταση με τους ηθοποιους κρατερο κατσουλη και παναγιωτη μπουγιουρη..σε σκηνοθεσια πετρου φιλλιπιδη!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ..,(προσωπικα πριν δω μια παρασταση παντα διαβαζω κριτικες απο ανθρωπους που τις εχουν δει,για να ξερω τι να περιμενω..)

μου αρεσε παααρα πολυ η αποδοση των ηθοποιων!!!καταπληκτικη!ειχε πολυ γελιο..ειδικα η εναλλαγη των ρολων!!ο κρατερος τα δινει ολα πραγματικα!τρομερος.μου αρεσε παρα πολυ!!!!!ο μπουγιουρης αρκετα καλος!αν και μου εδινε την αισθηση οτι δεν προσπαθουσε τοοσο οσο ο κατσουλης!!αλλα αναμφισβητιτα εχουν πολυ ενεργεια!..σε σημειο που ο κατσουλης ειχε γινει μουσκεμα απ τον ιδρωτα!ουφ!

σα σεναριο δεν μου αρεσε πολυ!!!δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο!πολλες φορες βαρετο!εγω στην αρχη δυσκολευτηκα να καταλαβω τι γινεται!!!

η σκηνοθεσια ικανοποιητικη..οι ηθοποιοι δεν ειχαν ουτε κουστουμια..ειναι ''ολομοναχοι'' πανω στη σκηνη!σημαντικο ειναι οτι πειθουν,χωρις να διαθετουν καποιο μεσο, αλλα μονο πεζουν επιτυχημενα με τις εκφρασεις τους και τις φωνες τους!εκαναν απο 7 διαφορετικους ρολους ο καθενας!

απο αψοψη γελιου ..δεν ξερω!εγω δεν γελασα καθολου σχεδον!αλλα το υπολοιπο θεατρο γελουσε!!!! ισως απ τις ερμηνειες των ηθοποιων..γιατι σα σεναριο......δεν ελεγε τιποτα!

μετρια εως απλα καλα λοιπον κωμωδια...αν δεν επεζαν ετσι οι ηθοποιοι..θα ηταν μαπα!!!!!
υπαρχουν καλυτερες κωμωδιες που εχω δει!!!!!!!

τα υπολοιπα δικα σας !.......

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..ΤΕΛΕΙΑ!!ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ"

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ". Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ...
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ χάλι ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟ, ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ - ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ - , ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑΞΙΘΕΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 'Η Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ!!!!

ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE!

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Καλησπέρα!! Είμαι καινούρια

Καλησπέρα!!

Είμαι καινούρια στην παρέα σας!!Χαίρομια που είμαι εδώ μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο!

Η Κασσάνδρα και ο Λύκος

Χτες βράδυ βρέθηκα ξανά μετά από πολύ καιρό στο θέατρο Φούρνος!Παρακολούθησα μία εκπληκτική θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαργαρίτας Καραπάνου η Κασσάνδρα και ο Λύκος! Σαν γραμμένο από παιδί από τη Μαργαρίτα Καραπάνου σαν ειπωμένο και βιωμένο από παιδί από τη Λήδα Μανιατάκου.Η σκληρή γλώσσα του μυθιστορήματος, η εναλλαγή, το μπέρδεμα ονείρου και πραγματικότητας άρτια διατηρημένα και τονισμένα από τη σκηνοθέτιδα κυρία Ανδρέου και συνοδευόμενα από τους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς της Εύης Κουρτίδου!!

Υπέροχη παράσταση!!

:)

:)

XWRISAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! THE

XWRISAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
THELW NA KERDISW MIA PARASTASH NA KSEXASTW !!!!!!!! :(

KALO MHNA PANTWS!!!!!!!!!!! :D